Habitatges «Passivhaus» a St. Coloma de Farners

Descarréga’t el Dossier del projecte!

Si vols més informació deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte! També pots visitar l’obra (Carrer Daró, 9), on estarem per atendre’t els dimecres i dissabtes de 11:00 a 14:00.

  El teu nom (obligatori)

  Tu correu electrònic (obligatori)

  El teu telèfon (obligatori)

  El teu missatge (opcional)

  Espai i confort

  Al ser construït sota l’estandar «Passivhaus», els habitatges tenen un confort màxim a l’interior, fent que la seva estança sigui molt més còmode i agradable per els usuaris.

  Estalvi energètic

  A l’aprofitar de manera eficient l’energia del sol, les cases «Passive-house» redueixen la necessitat d’energia, ja que poden mantenir la temperatura estable durant tot el dia. D’aquesta manera, reduiràs molt en les factures de llum.

  Certificat «Passivhaus»

  Construït sota l’estàndard «Passivhaus», proporcionat pel Passivhaus Institut, certificant que els habitatges compten amb requisits de sostenibilitat, com l’aïllament tèrmic, la qualitat de l‘aire interior, l’estanqueitat a l’aire i l’aprofitament de l’energia procedent del sol.

  Bona localització

  Localització inmillorable a la capital de Comarca de «La Selva». Serveis bàsics a prop de l’habitatge i molt bona conexxió. A només 25km del centre de Girona, així podràs gaudir també dels avantatges de la gran ciutat.