La importància d’un habitatge saludable i confortable.

Els habitatges són essencials en les nostres vides, ja que és l’espai on passem més temps. Amb el teletreball, el temps a casa s’ha incrementat exponencialment, i ens ha fet reflexionar sobre la importància de tenir un habitatge espaiós, en bones condicions i que ens aporti confort per a mantenir un estil de vida saludable.

Per a aconseguir aquest objectiu, els habitatges s’han de construir amb una planificació prèvia, materials adequats i un tipus de construcció enfocat a oferir confort i eficiència energètica.

El Passivhaus: el mètode de construcció del futur

L’estàndard de construcció Passivhaus ‒de l’alemany, casa passiva‒ és un d’aquests mètodes. Implementat l’any 1991, aquest estil de construcció ha guanyat popularitat a tot el món, especialment als països del nord d’Europa. Els habitatges Passivhaus ‒Passivehouse, en anglès‒ es basen en cinc principis bàsics per a aconseguir un consum energètic reduït i un confort elevat:

  1. Aïllament tèrmic excel·lent (Pots consultar les nostres solucions i productes a aïllament tèrmic)
  2. Finestres i portes d’alt rendiment
  3. Reducció de ponts tèrmics
  4. Ventilació controlada amb recuperació de calor
  5. Estanquitat a l’aire

Beneficis de la construcció Passivhaus

  • Eficiència energètica: reducció significativa del consum energètic gràcies a l’aïllament tèrmic i la ventilació controlada.
  • Confort tèrmic: temperatures interiors estables i agradables durant tot l’any, sense necessitat d’usar sistemes addicionals de calefacció o refrigeració.
  • Salut i benestar: millora de la qualitat de l’aire interior, amb una ventilació constant que elimina contaminants i manté un ambient saludable.
  • Sostenibilitat: menor impacte ambiental gràcies a l’ús eficient de l’energia i la reducció de les emissions de CO2.
  • Estalvi econòmic: reducció de l’import de les factures d’energia gràcies a un consum menor de recursos per a mantenir l’habitatge confortable.

Aire i ventilació: aspectes clau

La pandèmia de la COVID-19 va demostrar que la qualitat de l’aire és vital per a la nostra salut. El Passivhaus inclou la ventilació mecànica amb recuperació de calor per a mantenir una qualitat d’aire interior òptima, filtrant pols, pol·len, bacteris i contaminants. Això garanteix un ambient interior pur, lliure de partícules perjudicials, i assegura condicions de salut i benestar perfectes.

Santa Coloma de Farners + construcció Passivhaus = habitatges excel·lents

Ecospai estudia cada projecte amb detall, i cuida qualsevol aspecte per a aconseguir habitatges de màxima qualitat. Santa Coloma de Farners és una ubicació envejable per diversos motius. Els habitatges gaudeixen de llum natural durant gran part del dia, i aprofiten l’energia solar per a mantenir la temperatura interior de manera natural. Amb un aïllament tèrmic perfecte, els habitatges ofereixen un confort excel·lent.

A més, aquests habitatges comporten un estalvi econòmic i energètic, ja que la necessitat de sistemes addicionals de calefacció i refrigeració és mínima. A banda dels avantatges de la construcció, la ubicació és ideal, propera a serveis essencials com supermercats i transport, amb un accés òptim tant des de fora com des de dins de la localitat.

Els usuaris podran gaudir d’espais amplis, amb 4 habitacions, 2 lavabos, jardí i garatge. Aquests elements són essencials per a un estil de vida còmode i confortable.

Contacteu amb nosaltres per a més informació

Si voleu més informació sobre aquesta promoció o sobre els nostres serveis i productes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica promotora@ecospai.com o trucar-nos al 608 568 574. Estarem encantats d’atendre-us.